Paikallista ja laadukasta palvelua kiinteistöllesi

Etusivu » Palvelut

Palvelut

Porvoon Talotiimi Oy tarjoaa kokonaisvaltaiset palvelut laadukkaaseen kiinteistönhoitoon Porvoossa. Palvelemme kaikenkokoisia asuin- että liikekiinteistöjä, kymmenen vuoden kokemuksella. Huolehdimme sekä sisätilojen että piha-alueiden huollosta ja kunnossapidosta vuoden ympäri.

Me huolehdimme kiinteistöstäsi kuin omastamme. Voit huoletta jättää kiinteistösi ylläpidon hoitoomme – meiltä löytyvät ammattilaiset kaikkiin kiinteistön ja piha-alueiden tarpeisiin aina kiinteistönhoitajasta arboristeihin asti. Me toimimme paikallisesti, yrittäjähenkisesti, reilusti ja vastuullisesti. Olemme erikoistuneet asuinkiinteistöjen hoitoon, lisäksi saat meiltä kiinteistöpalvelut kaikkien muidenkin kiinteistöjen ylläpitotarpeisiin. Meillä kiinteistönhoitajat toimivat tiiviisti lähellä sinua, valmiina reagoimaan muuttuviin tarpeisiin. Tutustu palveluihimme! 

Asiakaskohtaisesti räätälöity kiinteistönhoitosopimus

Suunnittelemme jokaisen kiinteistönhoidon sopimuksen asiakaskohtaisesti. Sopimukseen sisällytettävät palvelut räätälöidään täysin yksilöllisesti asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaiseksi kokonaisuudeksi. Palveluvalikoimaamme kuuluvat muun muassa ulkoalueiden hoito ja siivous, erilaiset tekniset huoltotyöt, vihertyöt sekä kone- ja remonttityöt.

Laadimme yleensä jatkuvia ja pitkäaikaisia palvelusopimuksia, mutta aikataulujemme niin salliessa, otamme vastaan myös yksittäisiä työtehtäviä esimerkiksi kone- ja vihertöiden parissa. Ethän siis epäröi ottaa meihin yhteyttä, vaan soita ja kerro kuinka voimme palvella.

Jätä tarjouspyyntö

Kiinteistöhuolto

Saat meiltä monipuoliset kiinteistöhuollon palvelut. Palvelupakettimme mitoitetaan asiakkaan tarpeita vastaavaksi.

Lue lisää

Tekninen kiinteistöhuolto

Saat meiltä kattavat kiinteistötekniikan palvelut luotettavasti ja vuosien kokemuksella.

Lue lisää

Remontointi

Saat meiltä luotettavat ja laadukkaat remontointipalvelut aina pienistä pintaremonteista suuriin saneerauksiin.

Lue lisää

Ulkoalueiden hoito

Saat meiltä kiinteistojen ulkoalueiden ja pihojen hoitoa. Tutustu kattavaan palveluvalikoimaamme.

Lue lisää

PHM Digital

Haluatko hoitaa taloyhtiön asioita helposti? Onnistuu! Tarjoamme asiakkaillemme helppokäyttöisen verkkopalvelun, PHM Digitalin. PHM Digital antaa taloyhtiön hallitukselle, asukkaille ja isännöitsijälle sekä kiinteistönomistajalle pääsyn kiinteistön tietoihin ja mahdollistaa sujuvan yhteistyön ja yhteydenpidon kaikkien kiinteistössä toimivien tahojen kesken.

Lue lisää

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Lähetä tarjouspyyntö Katso yhteystiedot