Paikallinen palveluksessasi

Etusivu » Yritys

Porvoon Talotiimi Oy

Porvoon Talotiimi Oy tarjoaa kiinteistöhuollon laatupalvelut asuin- ja liikekiinteistöille Porvoossa. Vuonna 2011 perustettu paikallinen yrityksemme huolehtii kiinteistösi sisätilojen ja piha-alueiden huollosta ja kunnossapidosta jokaisena vuodenaikana. Lisäksi päivystämme 24 tuntia vuorokaudessa hätätapausten ja kiireellistä reagointia vaativien tilanteiden varalta. Olemme kiinteistöhuollon luotettava ja joustava kumppanisi.

Iso vai paikallinen? Miksei molemmat.

Olemme osa PHM Groupia. PHM on kiinteistöpalvelukonserni, jonka tehtävä on pitää huolta ihmisistä pitämällä huolta heidän asuinympäristöstään. PHM Group muodostuu alan parhaista paikallisista yrityksistä, joilla on samat arvot ja motiivit; yrittäjähenkisyys sekä reilu ja vastuullinen toiminta. Uskomme, että paikallista palvelua parempaa on vain paikallinen palvelu isoilla resursseilla. PHM:n kanssa ei tarvitse miettiä ottaako tutun paikallisen vai ison toimijan. Meiltä saa molempien parhaat puolet.

PHM Group

Tarpeisiisi räätälöity huoltosopimus

Laadimme jokaisen kiinteistöhuoltosopimuksen asiakkaan yksilölliset tarpeet ja toiveet huomioon ottaen. Voimme sisällyttää sopimukseen kiinteistösi huoltotoimenpiteet kokonaisvaltaisena pakettina tai vain tietyt toivomasi työt – erilaisia sopimuksia on yhtä monta kuin asiakkaitakin. Meille tärkeintä on vastata asiakkaan tarpeeseen parhaalla mahdollisella tavalla työnjälkemme korkeasta laadusta milloinkaan tinkimättä.

Kiinteistöhoitosopimuksemme ovat yleensä jatkuvia ja pitkäaikaisia, mutta voit kysyä meiltä myös kertaluontoisista työtehtävistä esimerkiksi viherhoitoon liittyen. Palvelemme mielellämme ja joustavasti mahdollisuuksien mukaan.

Jätä tarjouspyyntö

Kokonaisvaltaista kiinteistöhoitoa – kaikki palvelut samalta osaavalta ammattilaiselta

Kiinteistöhoidon palvelutarjontamme kattaa kaikki tarvittavat työt kiinteistösi laadukkaaseen kunnossapitoon vuodenajasta riippumatta. Ulkoalueiden puhtaanapito, viherhoito, lumityöt, hiekoitukset sekä yleisten sisätilojen siivous kuuluvat päivittäisiin perustehtäviimme. Lisäksi hoidamme erilaiset konetyöt asianmukaista ja tehokasta kalustoamme hyödyntäen sekä talotekniikan huoltotoimet, avainhallinnan, liputukset ja muut kiinteistöjen yleiset tehtävät ammattitaidolla ja luotettavasti.

Valmiina palvelemaan kellon ympäri

Asiakaspalvelumme on apunasi kiinteistöjen huoltotoimiin liittyvissä asioissa arkisin normaalina toimistoaikana. Kiireettömät ilmoitusasiat, kuten muuttoilmoitukset ja vikailmoitukset hoituvat nopeasti ja vaivattomasti sähköisen lomakkeen välityksellä. Käymme lomakkeita läpi joka arkipäivä, mutta huomaathan, että kiireelliset vikailmoitukset on aina syytä tehdä puhelimitse.

Haluamme olla apunasi juuri silloin, kun apuamme tarvitset. Siksi päivystyksemme on tavoitettavissasi vuoden jokaisena päivänä 24 tuntia vuorokaudessa. Päivystysasioita ovat esimerkiksi vesivahingot, ilkivalta ja ovenavaukset. Virka-ajan ulkopuolella tehtävistä päivystyskäynneistä laskutamme erikseen.

24 h -päivystysnumero 040 049 4531

Kiinnostuitko? Kysy lisää tai jätä tarjouspyyntö!

Kun etsit luotettavaa ja ammattitaidolla palvelevaa kiinteistöhuoltokumppania Porvoossa, käänny puoleemme! Porvoon Talotiimi Oy tarjoaa kaikenkattavat palvelut kiinteistösi kunnossapitoon jokaisena vuodenaikana. Ota meihin yhteyttä ja kerro palvelutarpeestasi, niin suunnitellaan yhdessä juuri sinun tarpeitasi parhaiten vastaava huoltosopimus.

Yhteydenotto

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Lähetä tarjouspyyntö Katso yhteystiedot